„Karlsrūhės komandos pasiūlymas man buvo labai netikėtas. Sprendimą išvykti priėmiau tik dėl to, kad atsirado galimybė pratęsti darbą profesionaliame klube vyriausiu treneriu ir šalyje, kurioje esu dirbęs anksčiau, - sakė prieš tai Brėmerhafeno "Eisbaren" ir Švedijos aukščiausios lygos Gotenburgo "Gothia Basket" komandas treniravęs A. Milonas. - Planuose liko dar daug neįgyvendintų minčių ir idėjų, bet aš tikrai tikiuosi, kad mūsų bendradarbiavimas nesibaigė. Ateityje norėčiau grįžti dirbti į Sostinės krepšinio mokyklą".

1999 ir 2003 metais gimusių berniukų komandų vairą iš A. Milono perims kitas SKM treneris Mindaugas Noreika.

„A. Milono netektis mums labai skaudi, nes treneris dirbo ir SKM vadovybėje - užėmė labai svarbu sporto vadovo postą, - tvirtino SKM direktorius Andrius Jančiauskas. - Tačiau puikiai suprantame trenerio sprendimą. Tikiuosi, kad Vokietijos klube A. Milonas turės galimybę realizuoti visą savo potencialą, o užsienyje sukauptą patirtį vėliau galės perteikti sugrįžęs dirbti į SKM. Mūsų duris šiam specialistui visada bus atviros".

Karlsrūhės komandoje treneris A. Milonas pakeis sezono pradžioje dėl asmeninių priežasčių klubą palikusį kroatą Nenadą Josipovičių.

Po šešių turų antroje Vokietijos lygoje su 2 pergalėmis ir 4-iais pralaimėjimais "BG Karlsruhe" užima 13-ą vietą. Šį sezoną komandai keliamas tikslas patekti į stipriausių aštuntuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją