„Paprašiau jo (R. Jaručio – DELFI) padėti man treniruoti komandą. Jis mielai sutiko. Klube yra daugybė darbo, todėl veikti tikrai bus ką”, - teigė „Azovmaš“ vyriausiasis treneris.

Anot S. Zavalino, vieta komandos trenerių štabe R. Jaručiui buvo surasta atsidėkojant už didelį jo indėlį į klubo pasiekimus. Lietuvis „Azovmaš“ ekipai su pertraukomis atstovavo trejus metus ir padėjo iškovoti tris šalies čempionų titulus.

„Rolas mūsų klubui yra davęs labai daug, todėl pasiūlėme jam trenerio asistento pareigas. Jis puikiai supranta krepšinį ir pažįsta visus žaidėjus. Nuo šiol Rolas dirbs individualiai su mūsų krepšininkais, padėdamas jiems geriau perprasti atskirus žaidimo elementus, bei atliks varžovų žaidimo analizę“, - sakė S. Zavalinas.

184 cm ūgio buvęs mūsų šalies rinktinės kandidatas R. Jarutis per savo krepšininko karjerą rungtyniavo Lietuvos, Prancūzijos, Portugalijos, Lenkijos, Kipro, Turkijos ir Ukrainos klubuose. 2000 m. gynėjas kartu su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda laimėjo Lietuvos krepšinio lygos aukso žiedą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją