Po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje „Azovmaš“ strategas Sergejus Zavalinas atskleidė, kad R. Jarutis jam dabar padeda „treniravimo procese“ ir „gali būti, kad į aikštelę žaidėjo rolėje jau nebegrįš“.

Nugalėtojų gretose nesulaikomas buvo 20 taškų (2/3 trit.) surinkęs, 5 atšokusius kamuolius sugriebęs ir 7 rezultatyvius perdavimus atlikęs Ramelas Curry.

Po 14 taškų pridėjo Demetrius Alexanderis (2/3 trit.) ir Aleksandras Skutelnikas (4/7 trit.), po 12 - Charlesas Thomasas(6 atk. kam., 8 rez. perd.) ir Kelly Wykeenas (2/2 trit.).

Pralaimėjusiems Christianas Barnesas (11 atk. kam., 4 rez. perd.) pelnė 21, Keddricas Maysas (5 rez. perd.) ir Vincentas Hunteris (5 atk. kam., 5 kl.) - po 20 taškų.

Mariupolio komanda (5 perg. - 4 pral.) trylikos komandų turnyrinėje lentelėje užima penktą vietą, o Zaporožės klubas (3-5) žengia devintas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją