Kuriant projektą, kuris glaudžiai susijęs ir su klubu „Budivelnik“, ir su A. Sabonio krepšinio mokykla, dalyvavo ir Gediminas Navikauskas – „Budivelnik“ generalinis direktorius, atsakingas už Eurolygos projektų vykdymą Ukrainoje.

Prie jo rengimo prisidėjo Ukrainos superlygos generalinis direktorius Algimantas Pavilonis, taip pat ir praeityje garsus Ukrainos krepšininkas Aleksandras Volkovas. Pastarasis teigė, kad A. Sabonį anksčiau būdavo sunku prikalbinti atvykti į Ukrainą, tačiau sužinojęs, kad šįkart vizito tikslas bus labdaros projektas, Sabas iškart sutiko.

Po susitikimo Lietuvos ambasadoje lietuvis bendravo su jaunaisiais krepšininkais „Meridian“ sporto komplekse, rašo „Lietuvos rytas“. „Prasidėjus pratyboms, Arvydas rodė, kaip iš po krepšio atakuoti kabliu, – dienraščiui pasakojo A. Pavilonis. – Mėtė vieną kamuolį po kito, o įsismaginęs kabliu pataikė į krepšį ir nuo baudų metimo linijos.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją