„Panašu, jog Kaunas vėl susigrąžina Lietuvos krepšinio sostinės titulą. Mūsų mieste nuo šiol bus ne tik legendinė vyrų krepšinio komanda, bet ir stipriausia moterų ekipa. Manau, jog Savivaldybės vyrams nebus lengva atlaikyti „VICI – AISTĖS“ puolimą ir žavesį krepšinio aikštelėje“ - sakė moterų krepšinio komandos prezidentas Visvaldas Matijošaitis.

Rungtynės – galimybė pirmą kartą išvysti visas dvylika komandos žaidėjų.

Šį sezoną komandai atstovaus penkios Lietuvos krepšinio rinktinės narės – Aušra Bimbaitė, Rima Valentienė, Milda Sauliūtė, Giedrė Paugaitė ir Marina Solopova, patyrusios Vita Kuktienė ir Indrė Dudėnaitė bei Europos jaunių čempionės Lina Pikčiutė, Kristina Alminaitė ir Aurimė Rinkevičiūtė.

Šiemet „Vici–Aisčių“ komanda išskirtinai lietuviška, nes jai atstovausiančios dvi legionierės iš JAV ir Kanados – Amanda Kemezys ir Courtnay Pilypaitis - turi lietuviškas šaknis.

Vyriausio trenerio pareigas ir toliau eina Mantas Šernius, kuris sėkmingai dirbo Lietuvos vyrų rinktinės trenerių štabe pasaulio čempionate Turkijoje. Treneriui, kaip ir pernai, asistuos Jurgita Štreimikytė-Virbickienė, fizinio rengimo treneris Marius Jasevičius ir kineziterapeutė Miglė Achramavičienė.

Kauno savivaldybės komandai atstovaus meras Andrius Kupčinskas, Tarybos nariai Gediminas Budnikas ir Marijus Panceris, Miesto plėtros departamento direktorius Remigijus Skilandis, Informacinių technologijų skyriaus vedėjas Vytautas Augonis, Teisės skyriaus vedėjo pavaduotojas Gediminas Lašas, Tarybos sekretoriato darbuotojai Simonas Kairys ir Mantas Lapinskas, Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vyriausiasis specialistas Algirdas Griauslys ir Petrašiūnų seniūnijos vyriausiasis specialistas Romualdas Girčys.

„Vici–Aisčių“ komanda sėkmingai pradėjo pasirengimą naujam sezonui ir per septynerias tarptautines rungtynes iškocžvojo šešias pergales.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją