Vasarą sklandė kalbos, jog A. Sabonio krepšinio mokykla turi tam tikrų finansinių problemų. Direktorė šios informacijos nepaneigė, tačiau patikino, kad šiame sezone viskas bus gerai. „Ne paslaptis, jog mokykla, kaip tokia įstaiga, ir bus bankrutuojanti, bet savininkas prisiėmė sau įsipareigojimus ir daugiau viskas lieka kaip ir buvę“, - atskleidė D. Komskienė.

Apie penkis šimtus vaikų į savo globą priimantis „Sabonio krepšinio centras“ vasarą prisiviliojo žinomą treneri Ramūną Butautą.

„Šį sezoną mes labai stipriai dirbsime ties paslaugų kokybe. Tai reiškia, kad didelis dėmesys skiriamas trenerio darbui su vaikais. Dėl to į savo komandą pasikvietėme buvusį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės trenerį Ramūną Butautą, kuris mums padeda tą kokybę ir pasiekti: trenerių darbo priežiūra, tam tikrų darbo metodų taikymas, - naujoves atskleidė direktorė. - Dar viena naujovė - turėsime du trenerius asistentus: vieną fiziniam rengimui, kitą – krepšiniui.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją