Naudingiausias praėjusio sezono „Juventus“ komandos žaidėjas D. Pakamanis ruošiasi sezonui su Utenos klubu ir veda derybas su ekipos vadovais dėl sutarties artėjančioms pirmenybėms.

Trečiadienį prie sportuojančių žaidėjų prisijungs naujas ekipos vidurio puolėjas, o kitos savaitės pradžioje stovykloje pasirodys ir kol kas JAV viešintis Tomas Jasiulionis.

Naujasis „Juventus“ ekipos vyriausiasis treneris Robertas Giedraitis, kalbėdamas apie vasarą atliktus darbus, teigė, jog yra patenkintas tiek komandos komplektacija, tiek vyrų darbu pirmosios treniruotės metu.

„Labai graži vieta, labai geras oras, vyrai noriai dirba. Manau, kad viskas gerai“, – kalbėjo R. Giedraitis.

- Kaip vyks šis pasirengimo etapas?

- Šią savaitę sportuosime lauke ir gerinsime fizinį pasirengimą. Kitą savaitę dar šiek tiek pasitreniruosime lauke ir imsime derinti jas su darbu salėje.

- Ar esate patenkintas tuo darbu, kurį jūs ir vadovai nuveikėte rinkdami komandą?

- Esu patenkintas. Aš visada sakiau, kad iki pirmos stovyklos turime turėti didžiąją dalį žaidėjų ir juos turime. Žinoma, dar kelių trūksta, tačiau tai bus išsprendžiama artimiausiu metu.

- Tikriausiai su gynėjų grandimi problemų jau nekyla. Ką dar reikėtų pastiprinti?

- Taip, gynėjus, mano nuomone, turime tikrai pakankamai gerus. Tai – mobilūs žaidėjai. Pastiprinti dar reikėtų vidurio puolėjo ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją