Šiais metais Ž.Šeštokas vėl atvyko į Utenos komandos kandidatų stovyklą ir treneriams dar kartą paliko gerą įspūdį. Po šios stovyklos buvo nuspręsta pasirašyti sutartį su perspektyviu snaiperiu.

Grįžęs iš Italijos, Ž.Šeštokas praėjusį sezoną trumpai vilkėjo Marijampolės "Sūduvos" ir Vilniaus KK "Akademija" komandų marškinėlius, o sezoną baigė Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate rungtyniaujančiame Pakruojo "Merestos" klube.

Atstovaudamas Pakruojo klubui, krepšininkas per rungtynes rinko po 11,6 taško (48 proc. tritaškių), atkovojo po 2,8 kamuolio bei atliko po rezultatyvų perdavimą.

Ž. Šeštokas praėjusį sezoną pasižymėjo NKL Žvaigždžių dienos metu surengtame snaiperio konkurse, kuriame užėmė antrąją vietą. Visgi įspūdingiausias buvo krepšininko pasirodymas pusfinalyje, kai jis surinko 26 taškus ir pataikė 21 tritaškį iš eilės.

Ž. Šeštokas tapo septintuoju krepšininku, kuris padėjo parašą ant sutarties su "Juventus" ekipa. Utenoje artėjantį sezoną taip pat rungtyniaus kontraktus pratęsę Žydrūnas Urbonas, Tomas Jasiulionis, Gintautas Matulis ir Arūnas Vasiliauskas bei naujokai Gediminas Maceina ir Marius Pociukonis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją