"Tai yra patikimas, Lietuvos krepšinio lygos patirties turintis žaidėjas. Marius gali tiek kurti, tiek sėkmingai užbaigti atakas. Taip yra krepšininkas, kuris gali pataikyti iš toli, todėl bus naudingas mūsų žaidimui", - sprendimą į komandą pasikviesti M.Pociukonį motyvavo "Juventus" ekipos vyr. treneris Robertas Giedraitis.

Praėjusį sezoną krepšininkas atstovavo Murašo "Targu Mureš" (Rumunija) ekipai ir buvo vienas komandos lyderių. Gynėjas šios šalies pirmenybėse rinko po 12,9 taško (58% dvitaškių, 48% tritaškių), atkovojo po 2,5 ir perėmė po 1,6 kamuolio bei atliko po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Iš Alytaus kilęs krepšininkas per savo karjerą keturis sezonus yra rungtyniavęs šio miesto "Alitos" klube, vėliau žaidė Sumų "Sumychiprom" (Ukraina), Panevėžio "Panevėžio", Alytaus "Alytaus" bei Pitesčio "Agreš" (Rumunija) ekipose.

Sutartis su Utenos komanda kitam sezonui turi Žydrūnas Urbonas, Gintautas Matulis, Arūnas Vasiliauskas bei komandos naujokas Gediminas Maceina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją