2003-2004 metų sezoną lietuvis pradėjo Rusijos superlygos Novosibirsko "Lokomotiv", tačiau gruodžio mėnesį buvo atleistas.

Rusijos pirmenybėse S.Kazevičius per rungtynes vidutiniškai pelnė po 9,9 taško ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusiame sezone S.Kazevičius žaidė Jekaterinburgo "Jevraz" (Rusija) bei Kauno "Žalgirio" klubuose.

Beje, jis taps ketvirtuoju lietuviu Vokietijos krepšinio pirmenybėse. Bonos "Telekom Baskets" (II vieta - 9/3) ekipoje šiame sezone žaidžia Rimantas Kaukėnas, o Veisenfelso "Mitteldeutcher BC" klubui (XIII vieta - 4/8) atstovauja Marius Petravičius ir Jonas Elvikis.

Kartu su S. Kazevičiumi Lenkijos klubų peržiūrose dalyvavęs Mindaugas Mockus gali sugrįžti į Klaipėdos "Neptūną", nes jam nepavyksta surasti kito klubo užsienyje.

Kaip jau skelbta, jis kartu su Žydrūnu Urbonu sezoną pradėjo Graikijos antrosios lygos klube "Chalkida Age", tačiau šią ekipą ištiko finansinė krizė ir krepšininkams teko ieškotis naujų komandų. Ž.Urbonas jau grįžo į "Šiaulius".

Abu šie krepšininkai yra Šarūno Marčiulionio vadovaujamos agentūros SDG klientai. Pasak agentūros direktoriaus Martyno Purlio, dėl neišmokėtų algų su graikais tikimasi susitarti gražiuoju.

Iš Graikijos klubo "Larissa" sugrįžo ir Arnas Kazlauskas, kuris gali atsidurti Južno "Chimik" (Ukraina) ekipoje. Pirmuoju lietuviu Ukrainos čempionate jau tapo Mantas Ignatavičius, kuris sezoną pradėjo Sankt Peterburgo "Spartak", o metų sandūroje nusprendė pereiti į Voznesensko "VozKo".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją