Birželio 27-ąją JAV komanda išmėgins jėgas su Rusijos komanda, birželio 28-ąją lietuviai susitiks su rusais, o birželio 29-ąją turnyrą užbaigs lietuvių ir amerikiečių mūšis. Visų rungtynių pradžia 19 val. 15 min.

Lietuvos 17-mečiai po trumpo poilsio pirmadienį susirinko į paskutinę treniruočių stovyklą Kaune. Treniruotes tęsia 14 krepšininkų: Paulius Semaška, Martynas Paliukėnas, Aurimas Urbonas, Simonas Lekys, Mantas Mockevičius, Arnas Mašalka, Tomas Lekūnas, Rokas Narkevičius, Mindaugas Kačinas, Osvaldas Olisevičius, Marijus Užupis, Simonas Kymantas, Laimonas Chatkevičius ir Aurimas Majauskas.

Birželio 23-ąją rinktinė atsisveikins su dar vienu kandidatu, o galutinis 12-tukas bus paskelbtas po rungtynių su amerikiečiais.

„Tobulinsime savo žaidimą, dėliosime paskutinius taškus. Per turnyrą su rusais ir amerikiečiais jau žais pagrindiniai krepšininkai, kad dar geriau pajaustų vienas kitą, bus gludinami tarpusavio ryšiai. Su amerikiečiais žaisime vienoje pasaulio čempionato grupėje, visi juos labai giria, kalba, kad jie labai stiprūs. Daug kas priklausys nuo įvykių aikštėje, tačiau visų kortų prieš pasaulio čempionatą neatskleisime“, — sakė Lietuvos 17-mečių rinktinės vyriausiasis treneris Darius Dikčius.

2009 metais bendrą Šiaurės ir Pietų Amerikų 16-mečių čempionatą tvirtai laimėję amerikiečiai šiuo metu treniruojasi San Antonijuje. Į treniruočių stovyklą pakviesta 19 perspektyviausių šalies krepšininkų.

Šaltinis
www.musukrepsinis.lt
www.musukrepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją