Dokumentu numatyta, jog advokatų kontora teiks teisines konsultacijas LKL bei rems jos veiklą.

"Kasdien susiduriame su įvairiais verslo teisės klausimais. Manome, kad profesionalių teisininkų patarimai padės sustiprinti mūsų organizaciją",- neabejojantis sėkmingu bendradrbiavimu, teigė LKL prezidentas Šarūnas Kliokys.

Advokatų kontoros vadovaujantysis partneris Rolandas Valiūnas taip pat palankiai vertina sutartį su LKL.

"Mūsų profesionalios komandos patirtis verslo teisės srityje bus naudinga LKL ir prisidės prie sėkmingos LKL veiklos plėtros",- tvirtino jis.

Advokatų kontora "Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai" yra viena didžiausių kontorų Lietuvoje ir Baltijos valstybėse. Šiuo metu joje dirba 29 teisininkai, vienas konsultantas konkurencijos klausimais ir 2 mokesčių konsultantai. Advokatų kontoros teisininkai dirba praktikos grupėse, kurios specializuojasi įmonių, finansų ir mokesčių, prekybos ir technologijos, turto bei aplinkosaugos, ginčų sprendimo, darbo ir transporto teisės srityse.

Nepriklausomas tarptautinis teisės firmų žinynas "Chambers Global" nurodo šią kontorą esant pirmaujančią teisės firma įmonių ir komercinės teisės srityje Lietuvoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją