Tiesa, kai kurių krepšinio pasaulio atstovų įsitikinimu, šis karas - tik viena vaidinimo dalis, tačiau kad ir kaip būtų, olimpinis čempionas Šarūnas Marčiulionis ir buvęs šalies rinktinės bei „Žalgirio“ strategas Ramūnas Butautas neabejoja, kad konfliktas kirs krepšinio šalies įvaizdžiui, rašo dienraštis „Vilniaus diena“.

„Norisi verkti nuo viso šito cirko. Mūsų šalies krepšinio prestižas stipriai nukentėjo. Susigrąžinti gerą vardą bus daug sunkiau, nei jį užsitarnauti - apie tai jau kalba visa Europa“, – kalbėjo R. Butautas.

Treneris V. Romanovo užmojus galėjo pajusti savo kailiu. „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio poste R. Butautas per Kalėdas pakeitė Gintarą Krapiką, tačiau jau vasario 8-ąją pats buvo atleistas.

Vienas didžiausių Lietuvos krepšinio autoritetų Š. Marčiulionis taip pat negali suvokti, kodėl tokia gėda užklupo Lietuvos krepšinį. „Tokių dalykų krepšinio šalyje neturėtų vykti. Viešas apatinių skalbimas mūsų autoritetą kitų šalių akyse gerokai sumenkins, perėjome į tą lietuvišką politinę pusę“, – dienraštis cituoja Š. Marčiulionį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją