Antradienį iš „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio pareigų klubo savininkas Vladimiras Romanovas atleido Darių Maskoliūną. Tuomet žurnalistų kalbintas G. Markevičius prisipažino, kad stratego postas buvo siūlytas jam, tačiau specialistas kategoriškai atsisakė.

Be D. Maskoliūno ir G. Markevičiaus Kauno ekipoje dar dirba fizinio rengimo treneris Sigitas Kavaliauskas ir sporto direktorius Šarūnas Sakalauskas.

G. Markevičius dirbti į „Žalgirį“ iš Vokietijos atvyko praėjusią vasarą.

V. Romanovas trečiadienio vakarą į kauniečių namų areną sukvietė gausų būrį žurnalistų ir žadėjo jiems paskelbti naujojo trenerio pavardę. Tačiau žiniasklaidos atstovai naujojo stratego pavardės taip ir neišgirdo.

Nepatenkinti V. Romanovo veiksmais komandos aistruoliai ketvirtadienio popietę Kaune surengė mitingą. Prie „Ūkio banko“ pastato Laisvės alėjoje susirinko apie kelis šimtus pasipiktinusių „Žalgirio“ fanų, kurie skandavo komandą palaikančias skanduotes, uždegė žvakeles ir reiškė pasipiktinimą klubo valdymo politika.

Ketvirtadienį „Žalgiris“ namų arenoje žaidžia ketvirtąsias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos su Vilniaus „Lietuvos rytu“ rungtynes. Serijoje iki 4 pergalių kol kas rezultatu 2-1 pirmauja vilniečiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją