Pastarąjį kartą šalies čempionate dvigubas-dvigubas rodiklis buvo pasiektas 2005 metų gruodžio 7 dieną ir jo autoriumi tapo tuomet Kėdainių "Nevėžio" marškinėlius vilkėjęs puolėjas Marius Janišius.

Krepšininkas per rungtynes su Vilniaus "Sakalais" tuomet pelnė 21 tašką ir atkovojo 21 kamuolį.

2003 metų rugsėjo 27 dieną įspūdingą rezultatą buvo pasiekęs tada Alytaus "Alitoje" žaidęs Tadas Klimavičius, kuris į Panevėžio "Aukštaitijos" krepšį įmetė 40 taškų ir atkovojo 20 kamuolių.

Daugiau tokių rezultatų LKL pirmenybėse pastarajame dešimtmetyje nebuvo pasiekta.

Tiesa, 2003 metų spalio 11 dieną prie pat tokio rezultato buvo Vilniaus "Lietuvos ryto" legionierius Dickey Simpkinsas, kuris rungtynėse su Panevėžio "Aukštaitija" surinko 19 taškų ir atkovojo 20 kamuolių.

Iš dabar "Juventus" marškinėlius vilkinčių krepšininkų mažiausiai iki tokio naudingo pasirodymo LKL pirmenybėse trūko Audriui Mineikiui.

Puolėjas 2002 metų kovo 16 dieną atstovaudamas Klaipėdos "Neptūnui" į Vilniaus "Sakalų" krepšį įmetė 20 taškų ir atkovojo 17 kamuolių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją