Tačiau nepaisant paties krepšininko norų, tam sutrukdyti gali kelios aplinkybės. Visų pirma - šeimyninės, kadangi jo žmona artimiausiu metu žada susilaukti dvynukų. Pasak paties gynėjo, jam jie yra labai svarbūs ir būtų sunku palikti vos kelių mėnesių sulaukusius mažylius vien tik su jų mama.

Tuo pačiu jis nėra užtikrintas dėl savo darbo, kadangi sutartis su NBA San Antonio „Spurs” klubu nustoja galioti po šio sezono pabaigos.

„Dar neturiu komandos ir tiksliai nežinau, ką veiksiu toliau. Taip pat turiu įvertinti savo fizinę formą, nes ankstesniuose turnyruose tai turėjo įtakos. Tai nebus man lengvas sprendimas, kurią galimybę bepasirinkčiau”, - teigia krepšininkas.

Argentinietis yra svarbus rinktinės treneriui Sergio Hernandezui, kad pastarasis sutiktų leisti krepšininkui praleisti pasiruošimo turnyrui etapą. Tačiau pats E. Ginobili teigia, jog nedalyvautų čempionate be pasiruošimo, nes taip jis parodytų nepagarbą komandos draugams.

„Be to, man reikia laiko, kad spėčiau priprasti prie FIBA taisyklių bei komandos draugų, o tai nėra lengva užduotis”.

Pasaulio čempionate Argentinos rinktinė rungtyniaus A grupėje kartu su Serbijos, Australijos, Vokietijos, Jordanijos ir Angolos rinktinėmis.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją