Po ilgų ieškojimų Lenkijos krepšinio federacija treniruoti nacionalinę komandą paskyrė baltarusį Igorį Griščiuką, treniruojantį antrąją vietą Lenkijos čempionate užimančią Vloclaveko "Anwill" ekipą.

Artimiausia jam keliama užduotis – nuvesti lenkus į finalinį 2011 m. Europos čempionato etapą Lietuvoje. Šią užduotį naujajam strategui įvykdyti padės asistentai Kšystofas Šablovskis, Pavelas Turkevičius ir Hubertas Heimanas.

“Esu reiklus. Visų pirma sau, tačiau to paties tikiuosi ir iš visų, su kuriais dirbu. Kartu mes kovosime tik dėl pergalės. Stebiuosi, jog kai kam kyla klausimų dėl vienų ar kitų žaidėjų atstovavimo rinktinei. Žaisti už savo šalį – tai garbė”, - teigė naujasis treneris.

Pakeliui į Europos čempionatą kvalifikacinėje C grupėje Lenkija susikaus su Belgijos, Portugalijos, Gruzijos ir Bulgarijos rinktinėmis. Pirmasis susitikimas laukia rugpjūčio 2 dieną, kuomet savo aikštėje lenkai pasitiks bulgarus.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją