„Pirmoje dvikovoje nepataikėme daug metimų iš patogių padėčių, todėl taiklumą būtina pagerinti. Visada norime nudžiuginti savus žiūrovus, todėl ir trečiadienį padarysime viską, kad sirgaliai liktų patenkinti“, - sakė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas.

Pirmoje dvikovoje „Žalgiriui“ daugiausiai rūpesčių kėlė 20 taškų pelnės Davidas Loganas.

„Negalima leisti D. Loganui įsižaisti. Jei jis įsižais – turėsime problemų, todėl nuo pat rungtynių pradžios reikia akylai dengti“, - sakė Martynas Pocius.

„Vienas iš Gdynės klubo privalumų – jau 3 metus komandos sudėtis beveik nesikeičia, net legionieriai žaidžia tie patys. Galima sakyti, kad dabar „Asseco Prokom“ pasiekė sportinės formos piką. Tačiau mes pastaruoju metu demonstruojame vis geresnį žaidimą ir tai teikia vilčių“, - teigė D. Maskoliūnas.

Puikią formą pastaruoju metu demonstruojantys T. Pačėso auklėtiniai su 3 pergalėmis po 4 rungtynių pirmauja G grupėje.

„Žalgirio“ pergalių ir pralaimėjimų santykis – atvirkštinis, o kauniečiai grupėje kol kas paskutiniai, ketvirti. Tačiau Kauno klubas dar turi teorinių šansų patekti į kitą Eurolygos etapą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją