„Situacija tokia, kokia yra. Nėra rezultatų tokių, kokių reikėtų. Tie keli pralaimėjimai, sunkios varžybos ir yra pasikeitimų“, – oro uoste kalbėjo P. Motiejūnas.

– Dėl jūsų posto kas nors aišku?

– Mes kalbėjome. Aš, kaip ir Ramūnas Butautas, kaip ir Algis Brazys taip pat pasirašiau, įteikiau atsistatydinimo pareiškimą. Kartu su jais turiu prisiimti atsakomybę. Kol kas dirbu ir žiūrėsime, kaip bus toliau. Skrendu į Malagą, dirbame toliau. Aš nusiteikęs ir pasiruošęs toliau dirbti. O kaip bus – taip bus.

– Sprendimas atsistatydinti priimtas, todėl kad vadovai jumis nepatenkinti ar jūs patys nepatenkinti savo rezultatais?

– Apskritai nepatenkinti rezultatais. Ne taip viskas eina taip, kaip turėtų eiti. Daugiau reiktų laiko jaunimui duoti, jaunimas daugiau turi žaisti. Grynai tokie argumentai. Juos išklausėme. Pagrindiniai priekaištai yra dėl žaidimo, dėl komandos formos ir dėl rezultatų.

– Ar jautėsi griežta Vladimiro Romanovo vadovaujanti ranka?

– Tai normalu. Žmogus duoda pinigus, jis remia komandą, tiki ja ir nori matyti taip, kaip ji turi būti. Čia viskas yra normalu. Ar griežta ar negriežta? Kaip pasakysi?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją