Naujokų komandą sudarys: Omri Casspi ir Tyreke'as Evansas (abu iš Sacramento "Kings"), Tajus Gibsonas (Čikagos "Bulls"), Jonas Jerebko (Detroito "Pistons"), Stephenas Curry ("Golden State Warriors"), Brandonas Jenningsas (Milvokio "Bucks"), Jonny Flynnas (Minesotos "Timberwolves"), Jamesas Hardenas (Oklahomos "Thunder") ir DeJuanas Blairas (San Antonijaus "Spurs").

Antramečių ekipai atstovaus: Derrickas Rose'as ("Bulls"), Michaelas Beasley (Majamio "Heat"), Ericas Gordonas (Los Andželo "Clippers"), Kevinas Love'as ("Timberwolves"), Brookas Lopezas (Naujojo Džersio "Nets"), Danilo Gallinari (Niujorko "Knicks"), Russellas Westbrookas ("Thunder"), Marcas Gasolis ir O.J. Mayo (abu iš Memfio "Grizzlies").

Tai bus jau 11-asis Naujokų ir Antramečių komandų mačas. Iki šiol Antramečiai laimėjo 8 susitikimus, o Naujokai šventė pergalę vos 2 kartus.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją