Antras su 6 perdavimais yra serbas Marko Jaričius, o trečias - 5 rezultatyvūs perdavimai per rungtynes - prancūzas Tony Parkeris.

Pagal perimtus kamuolius - 4 per 2 rungtynes - Š.Jasikevičius su šešiais krepšininkais dalijasi trečiąją poziciją. Šioje klasifikacijoje pirmauja latvis Ainaras Bagatskis (6), antras - prancūzas Moustapha Sonko (5).

Baudų metimus be klaidų čempionate realizuoja du lietuviai - Arvydas Macijauskas (pataikė 10 metimų) ir Ramūnas Šiškauskas (6). Visus 10 baudų metimų realizavo ir serbas Predragas Stojakovičius, o po 6 kartus iš tiek pat galimų, be R.Šiškausko, pataikė dar trys krepšininkai.

Antras pirmenybėse pagal blokuotus varžovų metimus - 6 per 2 mačus - yra Eurelijus Žukauskas, o Kšyštofas Lavrinovičius - 5 blokai - yra trečias. Šioje klasifikacijoje pirmauja rusas Andrejus Kirilenka (8).

E.Žukausko nėra geriausiai dėl kamuolio po krepšiais kovojančių žaidėjų dešimtuke.

Tritaškius taikliausiai (83,33 proc.) meta rusas Vasilijus Karasiovas (5 iš 6), o iš dvitaškio zonos sėkmingiausiai (75 proc.) atakuoja ispanas Pau Gasolis (21 iš 28). Šis Ispanijos krepšininkas yra ir rezultatyviausias čempionato žaidėjas, per rungtynes vidutiniškai įmetantis po 30 taškų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją