„Šiandien žaidėme neblogai – jei pamirštume kelias atkarpas, bendras vaizdas buvo tikrai neblogas. Gerai į žaidimą įsijungė žaidėjai nuo suolelio, gerai pavyko gintis. Žaidžiant su tokia komanda, kuri mus pranoksta fiziniu pasiruošimu ir ūgiu, reikėjo atiduoti visas jėgas“, - sakė „Žalgirio“ vyr. treneris Ramūnas Butautas.

Vertindamas pasirodymą Vieningosios lygos turnyre R. Butautas teigė, kad jauniesiems žalgiriečiams tai buvo labai naudinga patirtis.

„Aš manau, kad mes pasirodėme labai gerai. Mūsų žaidėjams tai buvo labai gera patirtis“, - sakė R. Butautas.

„Buvo geros rungtynės, atmosfera halėje buvo puiki ir tai buvo mums pastūmėjimas. Džiugu, kad sirgaliams pavyko padovanoti šventę. Būna tokių diena, kai gerai „krenta“ – šiandien buvo tokia diena. Po dviejų kėlinių suskaudo kelį, tačiau žaidžiau toliau.

Pergalę lėmė komandinis žaidimas. Po pralaimėjimo ketvirtadienį labai norėjosi laimėti ir nebuvo tokio spaudimo, koks buvo prieš pusfinalį. Visi buvo nusiteikę kovoti. Pasitikime savimi ir tai leido švęsti pergalę“, - sakė puikiai sužaidęs bei spaudos konferencijoje plojimais sutiktas 26 taškus pelnęs Martynas Pocius.

P.Jankūnas: dabar žinau ką reiškia Kaune žaisti prieš „Žalgirį“

Maskvos srities klubo treneris po rungtynių pripažino, kad aikštės šeimininkai buvo geriau nusiteikę kovai dėl bronzos medalių.

„Nors rungtynės neturėjo didelės svarbos, kova vyko iki pat pabaigos. Mes pradėjome rungtynes galvodami apie praėjusias rungtynes, o „Žalgiris“ buvo geriau psichologiškai nusiteikęs. Vėliau pagerinome savo žaidimą, o „Žalgirio“ pergalę lėmė fantastiškas tritaškių pataikymas. Sveikinu kauniečius ir tikiuosi, kad susitiksime Eurolygos atkrintamosiose varžybose“, - spaudos konferencijoje sakė „Chimki“ vyr. treneris Sergio Scoriolo.

Rusijos klubo strategas nepanoro plačiau komentuoti blankaus lietuvių Pauliaus Jankūno ir Roberto Javtoko žaidimo.

„Tikiuosi, kad jie kitas rungtynes sužais geriau. Aš vengiu komentuoti atskirų krepšininkų žaidimą“, - nekalbus buvo S. Scariolo.

„Dabar žinau, ką reiškia žaisti Kauno sporto halėje prieš „Žalgirį“. Šį kartą emocijos nugalėjo, tačiau buvo smagu čia žaisti. Aikštelėje dariau tai, ką liepė treneris. Jaučiu nostalgiją „Žalgiriui“, manau visą gyvenimą tai jausiu“, - teigė ne vienerius metus „Žalgiryje“ praleidęs P. Jankūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją