Legendinis Lietuvos krepšininkas teigė, kad Vieningosios lygos finalo turnyras bus puiki galimybė jauniesiems žalgiriečiams išbandyti jėgas su aukšto lygio komandomis.

Tam pritarė ir „Žalgirio“ strategas Ramūnas Butautas, tačiau treneris teigė, jog tai nereiškia, kad žalgiriečiai artėjančiam turnyrui skiria mažiau dėmesio.

„Aš nesiskirstau rungtynių į svarbias ir nesvarbias – visos rungtynės yra svarbios ir kiekviename susitikime iš visų jėgų sieksime pergalės. Galbūt tai bus geras pasiruošimas Eurolygos „Top-16“ etapui, tačiau dabar visą dėmesį skiriame artėjančios rungtynėms“, - teigė R. Butautas.

„Manau, pasikeitimai komandoje turėjo teigiamos reikšmės žaidimui. Gerai, kad taip atsitiko. Dabar komanda „ant bangos“, demonstruoja geresnį žaidimą, pateko į „Top-16“ varžybas. Norėtųsi, kad ir šiame turnyre „Žalgiris“ sužaistų „ant bangos“, - sakė A. Sabonis.

Beje, R. Butautas su „Žalgiriu“ dar nėra patyręs pralaimėjimo kartėlio.

„Aišku, norisi nepatirti pralaimėjimo kuo ilgiau. Tačiau laukia labai stiprūs varžovai. Kazanės „Uniks“ – gerai sukomplektuota komanda, tačiau mes nenuleidžiame rankų“, - sakė R. Butautas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją