Tuo tarpu „Montepaschi“ vyriausiasis treneris Simone Pianigiani neslėpė džiaugsmo, kad Kaune pavyko iškovoti pergalę.

„Šiandien sužaidėme puikiai – po geros pradžios neleidome „Žalgiriui“ įsižaisti. Toks buvo mūsų tikslas. Puikai įgyvendinome savo planus puolime. Taip pat užkirtome kelią greitoms kauniečių atakoms.

Po pusės rungtynių mes kontroliavome žaidimą, tačiau žinojome, kad „Žalgiris“ nepasiduos ir laukia sunkus trečias kėlinys. Tačiau mums pavyko išlaikyti žaidimo kontrolę iki rungtynių pabaigos. Esu patenkintas, kad pavyko iškovoti pergalę čia, Kaune“, - teigė „Montepaschi“ strategas Simone Pianigiani.

„Montepaschi“ aukštaūgis Kšyštofas Lavrinovičius spaudos konferencijoje bandė aiškintis, ar „Žalgiris“ dar turi šansų tęsti kovą kitame etape. Po neilgų skaičiavimų K. Lavrinovičius nusprendė, kad dar ne viskas prarasta.

Taip pat K. Lavrinovičius negailėjo pagyrų varžovams.

„Mes žinojome, ką sugeba „Žalgiris“. Galbūt kauniečiai po pergalės prieš CSKA rungtynes pradėjo atsipalaidavę, tačiau antroje pusėje sužaidė labai gerai. Tačiau mūsų suoliukas ilgesnis, o žalgiriečiams pritrūko jėgų. Aš mačiau, kad žalgiriečiai pavargo“, - teigė aukštaūgis.

„Belieka pasveikinti varžovus, kurie nusipelnė pergalės“, - spaudos konferencijos pradžioje nekalbus buvo G. Krapikas. - Pirmoji rungtynių dalis nepavyko, 3 pražangas susirinko Marcusas Brownas ir neliko nieko kito, kaip daryti kardinalias permainas bei siekti persilaužimo. Tačiau varžovai atitolo, o tuomet jie puikiai žaidžia. Pavyti juos labai sudėtinga“.

Nors „Žalgiris“ jau pralaimėjo jau šešerias rungtynes iš eilės G. Krapikas teigė, kad neketina nuleisti rankų ir tęs kovą tol, kol yra bent menkiausia galimybė spėti į nuvažiuojantį traukinį.

„Būtų keista, jei patys netikėtume. Kaip atrodytų iš šalies, jei mes nuleistume rankas? Kol yra vilčių tol ir tikime, kad galime tęsti kovą "TOP-16" varžybose“, - sakė G. Krapikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją