184 cm ūgio gynėjas šiame mače pataikė 12 dvitaškių metimų iš 31 (39 proc.), 5 tolimus metimus iš 15 (33 proc.) ir 8 baudos metimus iš 16 (50 proc.). A. Jančiauskas taip pat atkovojo 1 kamuolį ir suklydo 5 kartus.

"Toks sėkmingas mano pasirodymas - graži komandos draugų dovana gimtadienio proga. Kolegos maitino perdavimais, o man tik reikėjo siųsti kamuolį į krepšį. Šitą gimtadienį ir šias rungtynes prisiminsiu visą gyvenimą. Buvo smagu", - po susitikimo įspūdžiais dalijosi beveik be keitimų rungtyniavęs "Sostinės" krepšinio mokyklos direktorius.

Į penktą pergalę iš eilės SKM komandą atvedęs A. Jančiauskas neslepia, kad SKM komandai šį sezoną keliami tik aukščiausi tikslai.

"SKM komandą įkūrėme siekdami suvienyti kolektyvą. Norime, kad "Sostinės" krepšinio mokyklos treneriai ir administracijos darbuotojai aikštelėje kartu siektų pergalių. Šį sezoną ekipai keliame tikslą laimėti mėgėjų čempionatą, o kitą sezoną ketiname debiutuoti aukštesnėje mėgėjų lygoje", - ateities planus atskleidė rungtynių didvyris.

Visas penkerias rungtynes laimėję SKM krepšininkai pirmauja B grupėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją