Susitikime buvo diskutuojama apie Lietuvos institucijų pasirengimą užtikrinti viešąją tvarką ir saugumą 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato metu.

„Lietuvos tarnybos užtikrins viešąją tvarką ir saugumą Europos vyrų krepšinio čempionato metu, ir tai bus geriausiai organizuotas čempionatas. Tikiuosi, jog ir Lietuvos valdžios dėmesys šio labai svarbaus renginio organizavimui bus tinkamas.

Tikiu, kad tai bus ne tik geriausiai organizuotas, bet ir Lietuvai sėkmingas čempionatas, o Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė taps Europos čempionė”, – pažymėjo JSRK pirmininkas Žilvinas Šilgalis.

Policija: būsime pasirengę užtikrinti saugumą ir viešąją tvarką

Susitikime su svečiais dalyvavo l. e. policijos generalinio komisaro pareigas Algirdas Stončaitis, Policijos departamento Viešosios policijos valdybos viršininkas Renatas Požėla ir kiti atsakingi asmenys.

Šiais metais buvo pasirašytas policijos generalinio komisaro ir Kūno kultūros ir sporto departamento direktoriaus bendras įsakymas dėl veiksmų koordinavimo. Taip pat Policijos departamentas pasirašė sutartis su Lietuvos futbolo ir krepšinio federacijomis.

Minėtomis sutartimis šalys susitarė bendradarbiauti rengiant bendrus nusikalstamumo prevencijos projektus, keistis informacija apie sirgalius, bendrauti su klubų bei sirgalių atstovais.

A. Stončaitis kalbėjo, kad šalies policijos laukia didžiuliai iššūkiai.

„Tai didžiulis iššūkis Lietuvai ir mūsų policijai, kadangi policija privalės užtikrinti saugumą ir viešąją tvarką čempionato metu", - A. Stončaičio žodžiai cituojami Policijos departamento prie VRM pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją