Tuo tarpu dienraštis „Lietuvos rytas“ suskaičiavo, kad K. Kemzūra turėtų uždirbti maždaug tiek pat, kiek ir buvęs rinktinės strategas Ramūnas Butautas - apie 20 tūkst. litų per mėnesį.

Tarp realiausių pretendentų į K. Kemzūros asistentus yra du buvę R. Butauto padėjėjai - rinktinėje skautu dirbęs Donaldas Kairys ir šiemet šalies studentų rinktinę treniravęs "Lietuvos ryto" ekipos trenerio Rimo Kurtinaičio asistentas Robertas Kuncaitis.

Tarp pretendentų taip pat minėti ir su K. Kemzūra Kauno "Atleto" ekipoje rungtyniavę Rytis Vaišvila bei Tomas Pačėsas, - informuoja dienraštis „Lietuvos rytas“.

K.Kemzūra: trenerio R.Butauto patirtis - neįkainojama

Paklaustas, ką darys, kad nepasikartotų šiemečio Europos čempionato scenarijus, K. Kemzūra leidiniui „Kauno diena“ teigė savo kolegos nekritikuosiąs.

"Kalbėjausi su R. Butautu, jo patirtis - neįkainojama. Kiekvienas treneris turi savo stilių. Stengsiuosi nekartoti nei savo, nei kitų klaidų. Norėčiau, kad žaistume gerą komandinį krepšinį, pagrįstą agresyvia gynyba. Tačiau dar anksti apie tai kalbėti, nes neaišku, kurie krepšininkai atvyks į rinktinę".

Naujasis rinktinės vyriausiasis treneris kol kas žada stebėti, kaip sekasi mūsų pagrindiniams krepšininkams, kaip jie gyvena ir ką mano apie rinktinę. Jis neatskleidė, kurį legionierių aplankys pirmiausiai.

"Ta, kad nekiltų ažiotažo, neprasidėtų spekuliacijų, esą kažkam teikiu pirmenybę ar panašiai. Bendrausime tyliai ir ramiai", - pasitikėjimo savimi nestokojančio K. Kemzūros žodžius cituoja dienraštis „Kauno diena“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją