Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai vadovaujantis treneris pareiškė, kad rinktinės treneriu turėtų tapti Kęstutis Kemzūra, o rinkimai į trenerio postą tėra žaidimas.

„Federacijos atstovai man paskambino vakar (šeštadienį – red.). Iki tol aš nieko nežinojau, – sekmadienį sakė R. Kurtinaitis. – Šnekėjausi su Jonu Kazlausku. Jis, kaip ir aš, viską sužino iš laikraščių. O su K. Kemzūra jie kalbėjosi prieš dešimt dienų.

Su K. Kemzūra jie sutarę. Vladas Garastas, Mindaugas Balčiūnas ir Šarūnas Kliokys (Lietuvos krepšinio federacijos, LKF vadovai – red.) žaidžia savo žaidimus. Jiems nerūpi krepšinis iš esmės. Valdyba nuteikta balsuoti už K. Kemzūrą“, - R. Kurtinaičio žodžius cituoja dienraštis "Lietuvos rytas".

Trečiadienį (spalio 21 d.) Kaune vyks LKF Vykdomojo komiteto posėdis, per kurį nariai turėtų nuspręsti, su kuriuo treneriu diskutuoti dėl darbo nacionalinėje rinktinėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją