„Nekantrauju, kol bus paskelbtas mano vardas, ir aš išeisiu į aikštelę žaisti. Ir tada patirsiu tai, ką mes norime daryti kaip komanda.

Kasmet jaučiuosi pakylėtas prieš naują sezoną ir tikiuosi, kad metai bus ypatingi. Pasveikęs po patirtos traumos, naudojuosi tuo kaip privalumu. Džiaugiuosi, kad gerai pailsėjau ir stengiuosi įsilieti į komandą.“

Dėl traumos L. Dengas negalėjo dalyvauti šią vasarą Lenkijoje vykusiame Europos krepšinio čempionate. Nors rinktinė pralaimėjo visas rungtynes, krepšininkas mano, kad komanda dar gali tobulėti ir gerai sužaisti 2012 metų olimpiadoje Londone.

„Manau, mūsų komanda labai gera. Mes tiesiog turime susiburti, ir pergalės siekti drauge. Tačiau aš tikrai džiaugiuosi, kad mes turime šį ypatingų rungtynių šansą. Visi vaikinai komandoje žaidžia gerai, šiuo metu tinkamas metas krepšiniui ir aš jaučiu, kad mes žengiame ten, kur norime, kad būtų britų krepšinis.“

Derrickas Rose‘as, kuris praėjusiais metais buvo paskelbtas geriausiu NBA naujoku taip pat sveiksta po traumų. Praėjusį penktadienį per ikisezonines rungtynes su Indianos „Pacers“ klubu jis susižeidė dešinės kojos kulkšnį ir pasitempė Achilo sausgyslę.

Dėl šios traumos jis negalėjo treniruotis pastarąsias dvi dienas.

„Bulls“ naująjį sezoną pradės be vieno iš lyderių Beno Gordono, kuris atstovaus Detroito „Pistons“ komandai, todėl „bulių“ aistruolių akys krypsta į jaunąjį D. Rose‘ą.

„Svarbiausia yra pergalė. Svarbiausia patekti į kitą atkrintamųjų varžybų etapą, kasmet stengiantis progresuoti vis toliau ir suformuoti komandą, nes mes esame labai jauni.

Komandoje yra daug žaidėjų, kurie pelno taškus. Mums labai trūks Beno, tačiau tai juk NBA ir komandos keisis kasmet. Jis vienas iš geriausių žaidėjų, su kuriais man teko žaisti ir aš tikiuosi, kad jam gerai seksis Detroite.“

„Jazz“ klubas tikisi, kad nepasikartos praėjusių metų netektys, kai keli pagrindiniai krepšininkai patyrė traumų bei praleido didžiąją dalį rungtynių.

„Jazz“ stovykloje taip pat yra džiugių naujienų – komandoje lieka Carlosas Boozeris.

„Džiaugiuosi, kad likau „Jazz“. Manau, esu labai geroje komandoje ir nekantriai laukiu sezono pradžios, noriu pažiūrėti, ko mes verti. “

Centro puolėjas Mehmetas Okuras labai džiaugiasi, kad C. Boozeris lieka. Šeštąjį sezoną „Jazz“ klubui atstovaujantis turkas prisipažino, kad kartu su Boozeriu jie yra galinga jėga po krepšiais.

„Labai džiaugiuosi, kad jis grįžo ir man tikrai patinka su juo žaisti, nes jis labai geras žaidėjas ir kai jis komandoje, mano užduotys labai palengvėja.“

Didžioji dauguma „Jazz“ žaidėjų Europoje lankosi pirmą kartą. Neoficialiu komandos gidu tapo Andrejus Kirilenka. Puolėjas labai laukė šios kelionės, nes sekmadienį galėjo stebėti savo mėgstamos futbolo komandos „Chelsea“ rungtynes su „Liverpool“ klubu.

„Esu „Chelsea“ sirgalius nuo to laiko, kai komandoje žaidė Gianfranco Zola, o dar patrauklesne komanda tapo, kai ją nusipirko Romanas (Abramovičius).“

„Jazz“ ketvirtadienį Madride žais su „Real“ komanda, kuriai atstovauja Rimantas Kaukėnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją