A grupėje burtai lėmė žaisti Maskvos srities „Chimki“ (Rusija), Kazanės „Uniks“ (Rusija), Donecko „Doneck“ (Ukraina) bei Rygos VEF (Latvija) ekipoms.

Burtų ceremonijos metu paaiškėjo, kad pagrindinis turnyro rėmėjas VTB bankas varžyboms skirs 28 milijonus rublių (apie 2,15 mln. litų).

Kiekvienoms rungtynėms bus skirta po 1 milijoną (apie 76,8 tūkst. litų), iš kurių laimėjusi komanda gaus 600 tūkst. rublių (apie 46 tūkst. litų).

"Tikrai ne visi pastaruosius dvejus metus ruošti projektai dėl žinomų priežasčių buvo įgyvendinti. Vieningoji lyga gyvuoja antrą sezoną, - pasakojo CSKA klubo prezidentas Andrejus Vatutinas. - Už tai ačiū Rusijos krepšinio federacijai ir VTB bankui. Rėmėjų šiais laikais ne taip daug, todėl juos reikia gerbti ir šlovinti.

Ne paslaptis, kad Rusijos čempionato lygis ateinantį sezoną kris. Naujoji lyga padės populiarinti krepšinį šiuo sunkiu metu."

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją