„Yra galimybė žaisti „Žalgiryje“, yra dar kelių ekipų pasiūlymai. Dabar man pačiam reikia priimti sprendimą, – pirmadienį sakė M. Pocius. – Žinoma, būtų neblogai rungtyniauti Lietuvos komandoje, arti namų. Rimtai apie tai mąstau.“

Pastarąsias dvi savaites M. Pocius buvo vienas geriausių Lietuvos studentų rinktinės žaidėjų universiadoje Belgrade, kur per mačą rinkdavo po 14,8 taško.

„Žalgiris“ turi galiojančias sutartis su 5 krepšininkais: Žygimantu Janavičiumi, Šarūnu Vasiliausku, Povilu Butkevičiumi, Artūru Milakniu ir Vyteniu Čižausku. Kauno klubas taip pat norėtų išlaikyti Paulių Jankūną, Dainių Šalengą, Tadą Klimavičių, įsigyti Donatą Motiejūną, skelbia „Lietuvos rytas“.

„Žalgirio“ akiratyje buvo ir Jonas Mačiulis bei Mindaugas Lukauskis. Bet J. Mačiulis jau pasirašė sutartį su Milano „Armani Jeans“ (Italija), o M. Lukauskis yra labai arti susitarimo su Vilerbano ASVEL (Prancūzija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją