Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Rolandas Jarutis, pelnęs 21 tašką ir atlikęs net 6 rezultatyvius perdavimus.

Per 21 minutę įžaidėjas iš Lietuvos pataikė 5 tritaškius iš 8 ir 3 dvitaškius iš 5. Be to jis sugriebė 2 ir perėmė 1 kamuolį, trissyk suklydo ir dukart prasižengė.

18 taškų prie pergalės prisidėjo Sergejus Liščiukas, 16 - Dijonas Thompsonas, 14 - R. T. Guinnas.

Simonas Serapinas per 22 minutes nugalėtojams pelnė 12 taškų (dvitaškiai 3/5, tritaškiai 1/4, baudos 3/3), po krepšiais atkovojo 4 ir perėmė 2 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus, o 28 minutes aikštelėje praleidęs Marius Prekevičius į svečių krepšį įmetė 4 taškus (dvitaškiai 2/5, tritaškiai 0/2), atliko 3 rezultatyvius perdavimus, sugriebė 2 kamuolius, blokavo varžovo metimą, sykį suklydo ir triskart prasižengė.

"Doneck" ekipoje sėkmingiausiai žaidė Haywoodas Owensas (19 tšk.), Demetrius Alexanderis (12 tšk.) ir Žydrūnas Urbonas (10 taškų).

Per 16 žaidimo minučių puolėjas iš Lietuvos prametė abu tritaškius, pataikė 3 dvitaškius iš 4, realizavo 4 baudų metimus iš 6, po krepšiais atkovojo 4 kamuolius, blokavo varžovo metimą, dusyk suklydo ir kartą prasižengė.

12 minučių žaidęs Martynas Andriukaitis prametė abu dvitaškius ir tritaškį, sugriebė 2 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei po du kartus suklydo ir prasižengė.

Antrosios serijos rungtynės ketvirtadienį vėl bus žaidžiamos Mariupolyje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją