"Esame labai laimingi, jog pirmąkart komandos istorijoje "Chimki" ekipą sugebėjome nuvesti iki Europos klubinio krepšinio turnyro finalo, - džiaugėsi S. Scariolo. - Jei atvirai, atvykome tik su vienu tikslu - laimėti taurę. Liko vos vienas žingsnis."

Kalbėdamas apie "Lietuvos rytą" strategas pripažino, jog būtina gerbti Lietuvos komandą.

"Mūsų laukia labai sunkus mačas. "Lietuvos rytas" yra gera komanda, kurią privalome gerbti, tačiau mes trokštame laimėti šį turnyrą", - neslėpė italas.

Pasak stratego, vis dar traumos pasekmes jaučiantys trys "Chimki" žaidėjai - Carlosas Delfino, Jorge Garbajosa ir Timofėjus Mozgovas - dar nedemonstruoja geriausios sportinės formos, tačiau po truputį grįžta į savo vėžes.

"Žinoma, jie dar nėra pasiekę geriausios savo sportinės formos, tačiau šiame turnyre demonstruoja visai neblogą žaidimą. Iki finalo rungtynių stengsimės pailsėti, atgauti jėgas ir kilsime į kovą", - teigė S. Scariolo.

C.Delfino: Europos taurės turnyras mus sutelkė bendram tikslui

Nors "Chimki" klubo lyderis C. Delfino vis dar jaučia traumos pasėkmes, jam tai nesutrukdė pusfinalio susitikime atvesti savo komandą į pergalę prieš Bilbao "Iurbentia Basket" krepšininkus.

"Iki mūsų užsibrėžto tikslo pasiekti liko paskutinės 40 rungtynių minučių. Finale stengsimės žaisti komandinį krepšinį, kurį pastaruoju metu demonstruojame. Europos taurė mus visus sutelkė vienam bendram tikslui - iškovoti ją", - sako C. Delfino.

Kalbėdamas apie savo žaidimą krepšininkas pripažino, jog dar nėra pasiekęs optimalios formos.

"Nežaidžiu taip, kaip galiu. Iš rikiuotės buvau iškritęs dviem mėnesiams ir tai padarė savo. Bet kai įžengi į aikštę, tu pamiršti viską. Tai, kad esi prastos formos, jog dar jauti traumos pasėkmes. Dėl pergalės privalai pamiršti visas problemas", - atviravo C. Delfino.

Argentinietis apie turnyro finalą kalba trumpai ir aiškiai.

"Darysime viską, kad laimėtume Europos taurę", - sako C. Delfino.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją