"Benetton" legionierius C. J. Wallace'as oficialioje Europos taurės turnyro svetainėje internete trumpai paanalizavo "Lietuvos ryto" komandą.

"Praeityje rungtyniavau buvusio "Lietuvos ryto" trenerio komandoje, taip pat žaidžiau kartu su žaidėjais iš Lietuvos, - pasakojo amerikietis. - Lietuviai yra užsispyrę ir talentingi krepšininkai, todėl visuomet sunku rungtyniauti prieš tokią komandą. Taip pat vilniečių gretose žaidžia naudingiausias Europos taurės turnyro žaidėjas Chuckas Eidsonas. Nieko keista, jog "Lietuvos rytas" pateko į finalo aštuonetą."

C. J. Wallace'as 2005-2007 metais rungtyniavo Brėmerhafeno "Eisbaren" klube, kurį anksčiau treniravo Šarūnas Sakalauskas. Krepšininkas nepamiršo šios patirties ir yra įsitikinęs, jog ją išnaudos ketvirtfinalyje.

"Bandysiu pasinaudoti savo lietuvių kalbos žiniomis ir sutrikdyti savo varžovus. Jeigu pamatysite baudas metantį "Lietuvos ryto" aprangą vilkintį žaidėją apstulbusiu veidu, reiškia jog C. J. Wallace'as kątik lietuviškai jo paklausė: Kiek valandų? Ar pietūs jau paruošti? Manau, tai padės juos sutrikdyti", - juokavo 27 metų 206 cm ūgio puolėjas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją