Naujojo trenerio jau vasarą laukia iššūkis su rinktine kovoti atrankos varžybų B grupėje su Italija ir Suomija dėl paskutinio kelialapio į 2009 metų Europos čempionatą. Grupės nugalėtojas del vietos Senojo žemyno pirmenybėse dar turės susikauti su A grupės, kurioje žais Belgija, Bosnija ir Hercegovina bei Portugalija, laimėtoju.

V. Collet asistentais paskirti Michelis Veyronnet ir Jacky Commeres.

Prancūzijos krepšinio specialistas 2000-2008 m. treniravo vyrų „Le Mans“ klubą ir triskart (2001, 2004 bei 2006-aisiais) buvo pripažintas geriausiu šalies treneriu.

Šį sezoną V. Collet stojo prie ASVEL klubo vairo ir Europos taurės turnyro reguliariajame sezone žaidė vienoje grupėje su Vilniaus „Lietuvos rytu“. Vilniečiai pirmąsias rungtynes namuose laimėjo 95:74, tačiau savo aikštėje pergalę 93:90 šventė V. Collet auklėtiniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją