2005-ųjų vasarą iš didžiojo krepšinio pasitraukęs legendinis 201 cm ūgio Indianos "Pacers" atakuojantysis gynėjas apie sulauktus skambučius iš šių ekipų prakalbo per Dano Patricko televizijos šou. Tiek "Celtics" tiek "Cavaliers" atstovai teiravosi, ar jo nedomintų galimybė rungtyniauti šiose komandose.

Per pastaruosius dvejus metus tai buvo jau antrasis Bostono ekipos pasiūlymas R. Milleriui. Praėjusio sezono metu krepšininkas svarstė grįžimo į lygą galimybę, tačiau viską apsvarstęs nusprendė likti prie krepšinio komentatoriaus mikrofono.

R. Milleris NBA rungtyniavo 18 sezonų, per rungtynes vidutiniškai rinkdamas po 18,2 taško, atkovodamas po 3 kamuolius bei atlikdamas po 3 rezultatyvius perdavimus.

1994 m. jis su JAV rinktine tapo pasaulio čempionu, o 1996 m. Atlantoje laimėjo olimpinį auksą. R. Milleris per savo karjerą NBA 5 kartus dalyvavo „Visų žvaigdžių“ rungtynėse. Jam vis dar priklauso daugiausiai tritaškių (2560) NBA pataikiusio žaidėjo titulas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją