Jis dar atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir buvo antras pagal rezultatyvumą savo komandos gretose.

R. Jarutis per 24 minutes pelnė 6 taškus (0/1 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai), atkovojo ir perėmė po 1 kamuolį bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Rezultatyviausias Mariupolio komandoje buvo nigerietis Uche Nsonwu, surinkęs 11 taškų.

"Chimki" klubo gretose pasižymėjo visi 11 žaidėjų, kurie pasirodė aikštelėje, o rezultatyviausias iš jų buvo 13 taškų pelnęs Mike'as Wilkinsonas. Vitalijus Fridzonas įmetė 10 taškų.

„Mūsų „Azovmaš“ komandai šis turnyras vykstantis Maskvoje yra visai nenaudingas", – po mačo atvirai tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Mariupolio komandos vyriausiasis treneris R. Girskis. – Pridėjus dar dvejas būsimąsias rungtynes per kitas artimiausias dvi dienas, gausis, kad per 10 dienų mes sužaisime net 6 susitikimus. Mūsų išretintai komandai tai – jau per daug“.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją