Vilniečiai tik kelionės į Ukrainą išvakarėse sekmadienio vakare sužinojo apie trenerio Antano Sireikos atsistatydinimą, o „Azovmaš“ įžaidėjų grandyje graiką Panagiotį Liadelį pakeitė lietuvis Rolandas Jarutis.

Mariupolio ekipą nori palikti ir vidurio puolėjas belgas Thomasas Van Den Spiegelis.

„Su ukrainiečiais žaisti labai rimtai rengiamės, o kaip mums pavyko - pamatysime per šio vakaro rungtynes,- DELFI antradienį per pietus sakė „Lietuvos ryto“ treneris R. Kuncaitis. – Surengėme suplanuotas dvi treniruotes pirmadienio vakarą, antradienio rytą ir vyrų darbu esu patenkintas. Visi mūsų komandos krepšininkai yra sveiki“.

Paklaustas, kaip komandą ir jį patį paveikė mačo išvakarėse įvykusios permainos trenerių štabe, R. Kuncaitis teigė, kad tai išryškės tik dvikovos su „Azovmaš“ metu.

„Aš iš tikrųjų nežinau, kaip tai paveikė komandą. Viskas išryškės tik rungtynėse. Tada ir pamatysime - teigiamos ar neigiamos įtakos tos permainos turėjo žaidėjams“,- kaip visada santūriai kalbėjo R. Kuncaitis.

„Lietuvos ryto“ strategas pripažino, kad savotišką atspalvį rungtynėms suteikia ir faktas, kad abiejų klubų treneriai yra kraštiečiai, t.y., kilę iš Šilutės krašto.

„Taip, ir treneris R. Girskis, ir aš abu esame kilę iš Šilutės rajono kaimų, todėl nuo to mūsų dvikova dar įdomesnė“, - prognozavo R. Kuncaitis.

„Lietuvos rytas“ yra Europos taurės turnyro E grupės lyderis (pergalė 95:74 namuose prieš prancūzų „Asvel“ ir pralaimėjimas išvykoje Las Palmaso „Kalise Gran Canaria“ 83:94, taškų santykis +10).

„Azovmaš“ užima trečiąją vietą (pergalė prieš „Kalise Gran Canaria“ 92:90 ir pralaimėjimas „Asvel“ 83:85, taškų santykis - 0).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją