E. Messina prieš pat praėjusio sezono Eurolygos finalą pratęsė kontraktą su CSKA pagal formulę "1+1". Sklinda kalbos, kad specialistą prie savo komandos vairo žūtbūt nori matyti vieno garsiausių Ispanijos klubo - Barselonos "Regal Barcelona" - vadovai.

Rusijos rinktinės lyderis ir Jutos "Jazz" ekipos puolėjas Andrejus Kirilenka niekada nežaidė "Profesoriumi" tituluojamo specialisto vadovaujamose komandose, tačiau pakomentavo šią situaciją.

"NBA žaidimo stilius skiriasi nuo europietiško, - teigia A. Kirilenka. - Amerikoje kitaip žiūrima į krepšininkus, tačiau visko galima išmokti. Manau, jei E. Messina taps "Raptors" vyriausiuoju treneriu, jis sugebės prisitaikyti prie NBA sąlygų".

Tuo metu CSKA administracija netiki E. Messinos galimybėmis palikti Rusijos ekipa.

"Pavargau komentuoti gandus, - pareiškė CSKA generalinis direktorius Andrejus Vatutinas. - Kontraktas su E. Messina pasirašytas pagal schemą "1+1", žinodamas, koks garbingas žmogus jis yra, esu įsitikinęs, kad sutarties sąlygos bus įvykdytos. Ir jei treneris būtų gavęs pasiūlymą iš Toronto, aš apie tai jau seniai žinočiau".

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją