Šeštadienio Rusijos pirmenybių mačui su Maskvos CSKA krepšininkus jau rengia laikinai vyriausiuoju treneriu paskirtas buvęs K. Kemzūros asistentas Olegas Meleščenka.

„Šiandien nusprendėme nutraukti sutarti su Kęstučiu Kemzūra, - ketvirtadienio vakarą kalėjo klubo generalinis direktorius Viktoras Byčkovas. - Tai susiję su nelabai gerais rezultatais šį sezoną“.

Klubo vadovas pabrėžė, kad apsispręsti nebuvo lengva ir abi pusės išsiskyrė draugiškai.

„Sprendimas mums buvo labai sunkus, nes Kęstutis itin daug nuveikė „Chimki“ labui. Jam vadovaujant komanda iškovojo pirmąjį savo trofėjų - Rusijos taurę, taip pat iškovojo bronzos ir sidabro medalius šalies pirmenybėse. Deja, tokia trenerio dalia. Dėl šio sprendimo nesidžiaugiame nei mes, nei Kęstutis. Noriu pabrėžti, kad išsiskyrimas įvyko civilizuotai. Kęstutis vakarinėje treniruotėje atsisveikino su žaidėjais, padėkojo klubui už dvejus metus bendro darbo“, - kalbėjo V. Byčkovas.

Pasak italų sporto dienraščio „La Gazzetta dello Sport“, naujuoju „Chimki“ strategu gali tapti 47-erių Sergio Scariolo, šiuo metu dirbantis varžybų komentatoriumi. Tuo tarpu ispanų sporto dienraštis „Marca“ teigia, kad S. Scariolo gali vadovauti ir „Chimki“ klubui, ir Ispanijos rinktinei“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją