M. Comasas su „Cajasol“ klubu sutartį pasirašė 2008 metų sausio 16 d., o prieš tai Sevilijos komandai vadovavo 2005-06 ir 2006-07 metų sezonuose.

Ispanijos čempionate „Cajasol“ pralaimėjo 7 rungtynes iš 8 galimų ir užima paskutinę – 17-ąją vietą.

Europos taurės atrankos turnyre ispanus eliminavo Ramūno Butauto vadovaujamas Rygos ASK (83:69, 68:65).

"PAOK" atleido trenerį ir vadybininką

Graikijos krepšinio čempionato dalyvė Salonikų "PAOK" ekipa paskelbė, kad iš vyriausiojo trenerio pareigų atleido Argirį Pedoulakį, o komandos techninio vadybininko pareigas turės palikti Nikos Boudouris.

Šis pranešimas nustebino Graikijos krepšinio ekspertus, nes praėjusią savaitę "PAOK" prezidentas Dimitris Drososas vietos spaudai teigė, kad pasitiki vyriausiuoju treneriu ir komandos vadybininku ir rems juos bei visos jų priimtus sprendimus.

Pagrindiniu kandidatu pakeist A. Pedoulakį įvardijamas Giorgos Kalafatakis.

Šaltinių teigimu, taip pat artimiausiu metu turėtų būti atleistas amerikietis Kenny Gregory, nes "PAOK" nori įsigyti gynėją ir taip pat suteikti žaidybinio laiko Alexui Kyritrsiui.

"PAOK" komanda (2 pergalės/ 4 pralaimėjimai) šiuo metu Graikijos čempionato užima dešimtąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją