Ispanijos rinktinė tradiciškai susitikimo pradžioje šovė į priekį, o po dviejų kėlinių turėjo 15 taškų persvarą. Tačiau antroje rungtynių dalyje olimpiniai čempionai argentiniečiai atkuto ir paskutinę minutę sumažino skirtumą iki 2 taškų (85:87).

Vis dėlto per paskutines sekundes 17-metis ispanų įžaidėjas Ricky Rubio šaltakraujiškai sumetė 3 iš 4 baudų, o argentiniečiai realizavo tik 3 iš 5 ir patyrė nesėkmę.

Susitikimą Madride stebėjo 13 tūkst. žiūrovų.

Ispanija: Jose Manuelis Calderonas 18 taškų, Marcas Gasolis 12, Raulis Lopezas ir Pau Gasolis po 11, Felipe Reyesas 10, Rudy Fernandezas 9, Jorge Garbajosa 6, Carlosas Jimenezas 4, Juanas Carlosas Navarro, Ricky Rubio ir Alexas Mumbru po 3.

Argentina: Emanuelis Ginobili 18, Carlosas Delfino ir Andresas Nocioni po 15, Romanas Gonzalezas 13, Luisas Scola 9, Paolo Quinterosas 8, Pablo Prigioni 7, Joanas Gutierrezas 2, Antonio Porta 1.

Abi šios komandos bus Ispanijoje stovyklaujančios Lietuvos rinktinės artimiausiomis varžovėmis. Su ispanais Orensės mieste lietuviai susitiks ketvirtadienį, o rungtynėse su argentiniečiais laukia penktadienį.

Šeštadienį Ispanija ir Argentina savo jėgas dar kartą išmėgins tarpusavio mače.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją