L. Kleiza grįžo namo lyg slaptasis agentas. Trūko tik saulės akinių ir elegantiško kostiumo. Užtat buvo juodas "BMW X5", kurio vairą krepšininkui perleido Vilniaus oro uoste jį pasitikę draugai, įtarūs klausimai ir paslaptingi atsakymai.

Kiek iškalbingesnis L. Kleiza buvo tik krepšinio tema. Krepšininkas anksti pradėjo atostogas, o antradienį grįžęs į Lietuvą jau nekantravo, kada vėl kibs į darbą ir su šalies rinktine rengsis Pekino olimpinėm žaidynėms.

- Ką veikėte per atostogas?

- Leidau kūnui atsigauti po ilgo sezono. Mano žaidimas pagerėjo. Sezonas buvo geras, tik jo viduryje turėjau įvairių traumų. Apmaudu, kad sezonas komandai baigėsi per anksti. Ką padarysi, bus kitas sezonas.

- Ar patirtos traumos nesutrukdys rengtis olimpiadai?

- Tikiuosi, ne. Dabar jaučiuosi normaliai - mėnesį nesportavau, todėl manau, kad viskas sugijo.

- Kada prisidėsite prie rinktinės?

- Nuo pirmų stovyklos dienų. Turiu kuo greičiau pradėti sportuoti, nes esu vienas iš tų, kurie anksčiausiai baigė sezoną. Mėnesio pasirengti žaidynėms tikrai neužteks.

- Kaip, jūsų manymu, Pekine atrodys Lietuvos rinktinė?

- Mūsų tikslai visada aukšti. Lietuva - krepšinio šalis, ir tai visi suprantame. Tad sieksime tik medalių. Sprendžiant pagal varžovus, bus nelengva dėl jų kovoti, tačiau esame pajėgūs. Svarbiausia - gerai pasirengti.

Pirmoji rinktinės stovykla rengiama birželio 23-ą dieną.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją