„Taip, sutartis su S. Babrausku pasirašyta“, - DELFI šią informaciją patvirtino „Lietuvos ryto“ direktorius Martynas Purlys. – S. Babrauskas su mūsų komanda pasirašė kontraktą dvejiems metams su galimybe pratęsti jį dar vienam sezonui“.

Tuo tarpu pranešimai, kad „Lietuvos ryto“ ekipa taip pat jau sudarė sutartį su šio sezono LKL bronzos medalio laimėtoju Mariumi Prekevičiumi, atstovavusiu „Šiaulių“ klubui, kol kas yra per ankstyvi.

„Su M. Prekevičiumi sutarties dar neturime“, - DELFI teigė M. Purlys. - Mes juo domimės, bet derybos su šiuo krepšininku dar vyksta“.

23-ejų metų vilnietis S. Babrauskas yra baigęs Vilniaus krepšinio mokyklą (trenerė Onutė Dindaitė) ir žaidė „Lietuvos ryto“ gretose 2003, 2005-2006 metais. Pasibaigusiame sezone 197 cm ūgio gynėjo ir krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti S. Babrauskas buvo Skafačio „Legea“ klubo iš Italijos „Serie A“ lygos narys.

2006/07 metų sezone S. Babrauskas žaidė Rygos ASK (Latvija) komandoje.

S. Babrauskas Vilniuje turėjo būrelį aistringų asmeninių gerbėjų, kurie jam palikus sostinės ekipą, arenoje nuolat laikydavo plakatą su užrašu: “Kur, Stepas?“.

Trečiadienį buvo oficialiai paskelbta, kad „Lietuvos rytas“ pasirašė sutartį su Donatu Zavacku (ex-„Šiauliai“).

Pasibaigus sezonui „Lietuvos ryto“ klubo direktoriaus poste Joną Vainauską pakeitė M. Purlys, o ekipa nepratęsė sutarčių su treneriais Aleksandru Trifunovičiumi bei Ivanu Jeremičiumi.

Komandą taip pat paliko amerikiečiai Jacksonas Vromanas, Jaredas Jordanas ir Hollisas Price'as.

Galiojančius kontraktus su „Lietuvos rytu“ turi Mindaugas Lukauskis, Marijonas Petravičius, Artūras Jomantas, Michailas Anisimovas, Martynas Gecevičius, Chuckas Eidsonas, Matthew Nielsenas, Andrius Šležas, Robertas Štelmaheris, Simas Buterlevičius ir Lukas Brazdauskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją