Penktadienį pusfinaliuose žais Sienos „Montepaschi“ - Tel Avivo „Maccabi“ ir Vitorijos „Tau Ceramica“ - Maskvos CSKA.

Montepaschi“ vyriausiasis treneris Simone Pianigiani:

„Kiekvieno Eurolygos trenerio svajonė yra dalyvauti finalo ketverto turnyre, todėl esu laimingas būdamas čia. Didžiuojuosi savo klubu, miestu, žaidėjais ir noriu visiems padėkoti už puikų sezoną. Pirmiausiai – žaidėjams ir visiems, kurie su mumis dirbo ir padėjo krepšininkams pasiekti tai, ką mes turime dabar“.

CSKA vyriausiasis treneris Ettore Messina:

„Nesu tikras ar jūs žinote, kad šie metai – yra 85-osios CSKA klubo įkūrimo metinės. CSKA klubo auklėtiniai per šį laiką olimpinėse žaidynėse iškovojo daugiau negu 1000 medalių, todėl patys suprantate, kokia tai įspūdinga sukaktis. Tai mums labai didelis paskatinimas tinkamai ginti savo klubo spalvas“.

„Tau Ceramica“ vyriausiasis treneris Nevenas Spahija:

„Labai didžiuojuosi kartu su savo komanda turėdamas galimybę dalyvauti pristižiškiausių Europos varžybų finalo turnyre. Manau, kad tai yra geriausios varžybos visame pasaulyje po NBA. Dėkoju Eurolygos vadovui Jordi Bertomeu ir visai jo komandai už tai, ką ji padarė Europos krepšiniui per pastarąjį dešimtmetį“.

„Maccabi“ gynėjas Yotamas Halperinas:

„Su „Maccabi“ klubu augau nuo septynerių metų, todėl puikiai žinau, kaip šiai komandai yra svarbu kovoti Eurolygos finalo ketverto varžybose. Noriu visoms komandoms palinkėti didžiausios sėkmės ir tikiuosi, kad čia išvysime puikų krepšinį“.

„Montepaschi“ gynėjas Vlado Ilievski:

„Šias kelias dienas praleisime tikrai nuostabiai, o turnyras patiks žiūrovams, nes jame netruks atkaklių kovų. Tikiuosi, kad mūsų mažojo Sienos miesto žmonės ir komandos gerbėjai galės mumis didžiuotis – tai trečias kartas, kai „Montepaschi“ dalyvauja finalo ketverto turnyre, todėl viliuosi, kad šįkart pasirodysime tikrai įspūdingai. Sakoma, kad trečias kartas nemeluoja“.