JAV žurnalistai primena, kad L. Kleiza šių metų pradžioje po kairės čiurnos traumos buvo užsiminęs, kad gali neatstovauti Lietuvai olimpiadoje, tačiau dabar jam kojos neskauda.

L. Kleiza bus vienas iš dvejų "Nuggets" žaidėjų Pekino olimpinėse žaidynėse.

JAV rinktinės vienas vadovų Jerry Colangelo patvirtino, kad Carmelo Anthony Pekino žaidynėse, vyksiančiose rugpjūčio 8-24 dienomis, bus vienas amerikiečių komandos lyderių.

Kadangi Lietuva ir JAV pateko į skirtingas olimpinio krepšinio turnyro pirmojo etapo grupes, L. Kleiza amerikiečių žurnalistams teigė, kad gali susitikti su C. Anthony aikštelėje atkrintamosiose turnyro rungtynėse.

“O taip, mes galiausiai turėtume susitikti", - sako L. Kleiza.

Dar vienas "Nuggets" klubo puolėjas brazilas Nene tai pat tikisi rungtyniauti Pekino olimpiadoje. Brazilijos rinktinė drauge su 12 kitų komandų dar dalyvaus olimpinės atrankos varžybose Graikijoje (liepos 14-20 d.).

Nene, kuris dėl traumos praleido du su puse mėnesio, norėtų atstovauti Brazilijai, bet sako, kad sprendimą privalo priimti "Nuggets" klubas. Denverio komandos krepšinio reikalų viceprezidentas Markas Warkentienas teigia, kad šiuo klausimu dar per anksti kalbėti.

Nors Prancūzija nepateko į Pekino olimpiadą, "Nuggets" gynėjas prancūzas Yakhouba Diawara pareiškė norą atstovauti savo šaliai Europos čempionato atrankos turnyre rugsėjo mėnesį, - praneša www.rockymountainnews.com.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją