"Rezultatas - labai slidus. Pora tritaškių šį pranašumą panaikina, todėl Rygoje bus ne mažiau sunku. Galbūt mums pergalė suteiks šiokį tokį psichologinį pranašumą, bet jie žais namuose, - sakė R. Giedraitis. - Visi žaidėjai aikštėje atidirbo 100 procentų. Vyrai idealiai puolime ir ginantis sužaidė kelias atkarpas, nors visų sumanymų ir neįgyvendino. Manau, kad rezervų dar turime".

Treneriui pritarė ir komandos puolėjas Virginijus Praškevičius: "Norėjosi sužaisti geriau. Vienu metu pirmavome devyniais taškais, nepataikiau tritaškio, prasižengiau, todėl varžovai sugebėjo mus pristabdyti. Galėjome šiek tiek sėkmingiau sužaisti pabaigą ir susikrauti kiek saugesnį 10-12 taškų pranašumą. "Barons" tikrai labai stipri komanda. Mes buvome neblogai išanalizavę jų žaidimą ir nusiteikėme rimtai kovai".

"Pirmąją dalį abi komandos žaidė labai rezultatyviai, o šiauliečiai atakavo neįtikėtinai taikliai. Po pertraukos mes pagerinome gynybą ir turėjome šansą išsivežti pergalę. Mums sukliudė netaiklios baudos ir kelios apmaudžios klaidos, todėl pripažįstu, kad šeimininkai šiandien buvo ne daug, bet geresni", - po rungtynių kalbėjo Rygos klubo puolėjas Dainius Adomaitis.

"Barons-LMT" vyriausiasis treneris Karlis Muižniekas užsiminė, kad jo auklėtiniams pritrūko agresyvumo.

"Pralaimėjome kovą po krepšiais, nors šiauliečiai mūsų ir nepranoksta atletiškumu. Manau, kad šiandien sėkmė buvo šeimininkų pusėje, nes jie pataikė keletą labai sudėtingų metimų. "Šiauliams" naudingas buvo pasistiprinimas V. Praškevičiumi, prieš kurį reguliariajame čempionate mes nežaidėme", - teigė Rygos klubo strategas.

Atsakomasis mačas bus žaidžiamas balandžio 12 dieną Rygoje. Poros nugalėtojai atiteks kelialapis į BBL finalo ketverto varžybas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją