"Po to, kai pasirašėme sutartį su Viktoru Chriapa, tapo akivaizdu, kad negalime suteikti daug žaidybinio laiko N. Kurbanovui.

Susidomėjimą puolėju parodė keturios Rusijos ekipos, tačiau pasiūlymą pateikė tik "Unics".

Kazanės komandos vyriausiasis treneris jau dirbo su N. Kurbanovu Rostovo "Lokomotiv" ekipoje. "Uniks" rungtyniauja ULEB taurės turnyre, o tai reiškia, kad jaunasis puolėjas turės šansą įgauti patirties tarptautinėse varžybose. Linkiu, kad Nikita sugebėtų parodyti, ką moka naujoje ekipoje per likusią sezono dalį", - savo sprendimą motyvavo CSKA generalinis direktorius Andrejus Vatutinas.

Šį sezoną N. Kurbanovas Eurolygoje sužaidė tik 3 rungtynės, per kurias vidutiniškai aikštelėje praleisdavo po 8 minutės, pelnydavo po 3,7 taško ir atkovodavo po 1,7 kamuolio.

Be to, CSKA klubas Rusijos čempionato rungtynėms įregistravo po traumos sveikstantį slovėną Matjažą Smodišą, o belgas Tomas Van Den Spiegelis dėl legionierių limito galės rungtyniauti tik Eurolygos varžybose.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją