Tritaškių konkurse rungsis Elitinio diviziono turnyre žaidžiantys Uvis Helmanis ("Ventspils", Latvija), Sandis Valteris ("ASK Riga", Latvija), Martinas Kravčenka ("Barons/LMT", Latvija), Ingusas Bankevicas ("Valmiera", Latvija), Marius Runkauskas ("Neptūnas"), Martynas Gecevičius ("Lietuvos Rytas"), Vaidas Pauliukėnas ("Šiauliai"), Marko Popovičius ("Zalgiris"), Valmo Kriisa ("Kalev/Cramo", Estija) ir Gertas Kullamae ("Rock", Estija).

Į konkursą taip pat pakviestas taikliausiai Elitiniame divizione iš toli atakuojantis žalgirietis Marcusas Brownas bei Iššūkio taurės turnyro atstovai Virginijus Sirvydis ("Arvi/Sūduva") bei Gertas Dorbekas ("Triobet/Dalkia", Estija).

Dėjimo į krepšį varžybose rungsis du lietuviai: Deivydas Gailius ("Neptūnas") ir Arnas Labuckas ("Sakalai"). Su jais varžysis Curtisas Millage'as ("ASK Riga"), Arturas Pilkevicas ("Valmiera"), Bojanas Pelkičius ("Kalev/Cramo", Estija) ir Janaras Taltsas ("Rock").

Pirmąjį BBL tritaškių konkursą 2006-ais metais laimėjo Ainaras Bagatskis (tuomet "Barons/LU"), o dėjimų konkursą Klavas Ansonas iš "Liepajas Lauvas". 2007-aisiais krepšį iš toli taikliausiai atakavo M. Gecevičius, kuris šiemet gins titulą. Dėjimų į krepšį konkursą pernai laimėjo "Žalgirio" gynėjas Mantas Kalnietis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją