P. Gasolis jau praleido penktadienio (12.14) rungtynes su "Los Angeles Clippers", o be lyderio likę "grizliai" savo aikštėje pralaimėjo rezultatu 91:98.

Šį sezoną 27 metų 213 cm ūgio puolėjas per rungtynes vidutiniškai pelno 17,3 taško (antras komandoje), atkovoja 7,7 kamuolio (pirmas), atlieka 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,2 varžovų metimo.

Dėl traumos iširo "Boston Celtics" komandos "didysis trejetas", nes dėl dešinės kojos čiurnos sausgyslių uždegimo dvejas rungtynes turės praleisti Ray'us Allenas.

Krepšininkas traumą patyrė dar lapkričio 24 dieną mače su "Charlotte Bobcats" komanda, tačiau toliau treniravosi ir žaidė.

"Celtics" vyriausiasis treneris Docas Riversas pažymėjo, kad snaiperis gali žaisti ir dabar, tačiau siekiant visiškai išgydyti koją bei išvengti galimų komplikacijų, nutarta leisti jam pailsėti.

Penktadienį (12.14) Bostono klubas ir be R. Alleno 104:82 sutriuškino "Milwaukee Bucks". Šį sezoną 32 metų 196 cm ūgio atakuojantis gynėjas per susitikimą vidutiniškai pelno 19,2 taško (35,3 proc. tritaškių), atkovoja 4,3 kamuolio ir atlieka 3,4 rezultatyvaus perdavimo, o "Celtics" ekipa pralaimėjo tik dukart per 21 mačą ir yra absoliuti NBA čempionato lyderė.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją